SSI Open Water Diver

Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen. Je behaalt het brevet SSI Open Water Diver.

THEORIE:

Het digitale SSI lessysteem biedt u de mogelijkheid om te kiezen wanneer u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo, wanneer deze het beste past in uw schema. Theorielessen en zwembadtraining zal  alles wat u heeft geleerd versterken.

ZWEMBAD LESSEN:

Voor zwembad en open water training zal de instructeur u een duikuitrusting aanmeten, zodat u comfortabel zit in deze ‘tweede huid’. Er is voldoende oefentijd om uzelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat u begint met de open water training duiken.

BUITENWATER LESSEN:

U zult op zijn minst vier open water duiken afronden en de kans krijgen om alles wat u in het zwembad geleerd heeft in de praktijk te brengen (open water kunt u definiëren als een buitenwater omgeving zoals een meer of de zee).

Prijs Open Water Diver programma €475

Inbegrepen in de prijs van de open water diver duikopleiding :

  • Digitaal lesmateriaal.
  • Digitaal logboek
  • 6 Theorielessen
  • 6 Zwembadlessen.
  • 4 Buitenduiken.
  • Alle benodigde duikmaterialen voor de opleiding.

Het plezier hoeft hier niet te stoppen! Met iets meer training kunt u nog verder gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld onderwater duiken naar wrakken, duiken met haaien of kunt u een onderwater fotograaf worden. Bekijk snel alle uitdagende Specialty Programa’s die u kunt volgen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. SSI zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

 

   WEINIG TIJD? START UW DUIKCURSUS THUIS EN ROND HEM AF OP VAKANTIE OF ANDERSOM!

  START UW AVONTUUR VANDAAG NOG!

 

https://www.youtube.com/watch?v=-paDQXtRQzk&feature=emb_title