Specialty Cursus

Als u heeft besloten dat duiken een sport is waar u uzelf in wilt ontwikkelen, dan is het tijd voor u om het Continuing Education programma van SSI ontdekken.

 

Inschrijven voor een Specialty Cursus is een geweldige manier om uw vaardigheden aan te scherpen en een aantal nieuwe dingen te leren. Continuing Education is spannend en grenzeloos.

Kies uw persoonlijke combinatie van opleiding en duikervaring om uw duikdoelen van vandaag te bereiken! Elk Specialty programma biedt u bepaalde voordelen waardoor u telkens een stap dichter bij uw ultieme duikervaring komt. Ons doel is om u voor te bereide

Poster_Diver


n op het avontuur dat voor ons ligt, evenals ervoor te zorgen dat u een leuke tijd beleeft! SSI’s Continuing Education Program maakt gebruik van een flexibele, menu-gebaseerde , gestroomlijnde en economische benadering. Bij SSI hoeft u zich alleen maar in te schrijven voor de specialeprogramma’s die interessant zijn voor u. U zultvertrouwd en comfortabel worden, zodat u onafhankelijk van uw SSI instructeur kunt duiken en echt kunt genieten. Elk van onze Specialty programma’s is gebaseerd op onze Diver Diamond methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting, en ervaring die nodig zijn om een bedreven duiker te worden.

Met het volgen van een bepaald aantal SSI Specialtiesnaast de voortzetting van uw duiken, kunt u een hoger duiker ratings niveau verdienen. SSI’s ratings zijn de enige ratings in de industrie die opleidings- en ervaringseisen combineren, wat bewijst dat SSI ratings echt verdiend zijn.

Het is aan u om te bepalen hoe ver u wilt gaan. En het beste van dit alles is, dat erkenning bij SSI gratis is! Maak uw specialty programma compleet met de bijbehorende SSI Specialty brevetten en ontvang de SSI Recognition Ratings:Specialty Diver, Advanced Open Water Diver, and Master Diver – gratis. SSI´s certificaten worden erkend over heel de wereld zodat uw duikervaring ongelimiteerd is.