Overons

UW ONLINE DUIKCENTRUM

Bij duikwel bent u aan het juiste adres voor de aanschaf en onderhoud van uw duik of snorkel uitrusting.
Wij hebben een uitgebreid assortiment snorkels, vinnen, maskers, wetsuits, trimvesten, duikcomputers, lood, diverse duik accessoires en nog veel meer. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle ingerichte winkel waar wij uw een goed advies op maat kunnen geven.

SSI DUIKCENTRUM

Duikwel is een SSI duik centrum waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden snorkel en duik opleidingen voor de beginnend duiker tot en met duik professional. Er zijn veel mogelijkheden voor SSI specialties om zo de onafhankelijke, zelfstandige en comfortabele duiker te worden die jij graag wil zijn.

ONZE DIENSTEN

Duikwel koopt en verkoopt alleen kwaliteitsproducten, voorziet u daarnaast graag van een passend advies en bij een bezoek aan onze winkel nemen wij graag de tijd voor u.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw duik uitrusting. De prijs die wij voor onze producten rekenen is op internet en in onze winkel gelijk. U koopt bij ons voor een scherpe prijs, waarbij u niet dient te vergeten dat Duikwel een goede service bied en officiële dealer is van de door Duikwel verkochte duikmaterialen.

Heeft u ergens vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies! Wij wensen een ieder heel veel plezier met de bij ons aangekochte duikmaterialen. Bent u tevreden, vertel het anderen, bent u niet tevreden vertel het ons.

ONZE WINKEL

OPENINGSTIJDEN

Woensdag: 13:30 – 17:30 uur  

Vrijdag: 13:30 – 17:30 uur

Zaterdag 09:30 – 16:00 uur