Leer duiken

LEER DUIKEN

DUIKOPLEIDINGEN

U kunt bij ons terecht voor opleidingen vanaf SSI open water diver t/m divemaster. Ook verzorgen wij diverse specialty's.
Wil je beginnen met sportduiken? Schrijf je dan nu in voor de Open Water Diver cursus.

Wacht niet langer en neem nu contact op.
06 10098584 | info@duikwel.nl

leerduiken

SSI / TRY SCUBA

PROBEER SCUBA DUIKEN
ZIN IN EEN NIEUW AVONTUUR?

Duiken is veel eenvoudiger dan u waarschijnlijk denkt! Probeer Scuba duiken!

Dit is uw kans om een nieuwe wereld te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en een nieuwe passie te beleven. Het is werkelijk met niets te vergelijken.

Een nieuwe uitdaging in een nieuwe wereld. Plezier gegarandeerd!
Voor een echt leuke eerste ervaring onder water heeft u een gids nodig die u volledig vertrouwt.

Een bekwame, goed opgeleide SSI Dive Leader vertelt u alles wat u moet weten. Hij of zij leert u alle vaardigheden die u nodig heeft, en maakt u bekend met de uitrusting waarmee u de eerste duik zult maken. Begin bij SSI en profiteer van alle voordelen die één van de grootste internationale duikorganisaties u kan bieden: wereldwijde erkenning, beproefde lesmethodes in de vorm van de modernste middelen.

Wij weten het zeker! Als u het eenmaal heeft gedaan, bent u verkocht!
En dan ligt het voor de hand dat u het avontuur voortzet en uw duikbrevet haalt. Het Try Scubabrevet is de eerste stap. Wanneer u vervolgens uw Open Water Diver-brevet binnen zes maanden haalt, telt de Try Scuba-buitenduik mee als één van de verplichte duiken.

PRIJZEN

Try Scuba Diving (zwembad) €35
Try Scuba Diving (buitenwater) €40
Groepen vanaf 8 personen (zwembad) € 27,50

SSI / OPEN WATER DIVER

Je behaalt het brevet SSI Open Water Diver.

Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen. Je behaalt het brevet SSI Open Water Diver.

THEORIE:

Het digitale SSI lessysteem biedt u de mogelijkheid om te kiezen wanneer u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo, wanneer deze het beste past in uw schema. Theorielessen en zwembadtraining zal alles wat u heeft geleerd versterken.

ZWEMBAD LESSEN:

Voor zwembad en open water training zal de instructeur u een duikuitrusting aanmeten, zodat u comfortabel zit in deze 'tweede huid'. Er is voldoende oefentijd om uzelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat u begint met de open water training duiken.

BUITENWATER LESSEN:

U zult op zijn minst vier open water duiken afronden en de kans krijgen om alles wat u in het zwembad geleerd heeft in de praktijk te brengen (open water kunt u definiëren als een buitenwater omgeving zoals een meer of de zee).

Prijs Open Water Diver programma €475

Inbegrepen in de prijs van de open water diver duikopleiding :

Digitaal lesmateriaal.
Digitaal logboek
6 Theorielessen
6 Zwembadlessen.
4 Buitenduiken.
Alle benodigde duikmaterialen voor de opleiding.

Het plezier hoeft hier niet te stoppen! Met iets meer training kunt u nog verder gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld onderwater duiken naar wrakken, duiken met haaien of kunt u een onderwater fotograaf worden. Bekijk snel alle uitdagende Specialty Programa's die u kunt volgen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. SSI zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

WEINIG TIJD? START UW DUIKCURSUS THUIS EN ROND HEM AF OP VAKANTIE OF ANDERSOM!

START UW AVONTUUR VANDAAG NOG!

SSI / SPECIALTY DIVER

Ontdek het Continuing Education programma van SSI.

Als u heeft besloten dat duiken een sport is waar u uzelf in wilt ontwikkelen, dan is het tijd voor u om het Continuing Education programma van SSI ontdekken.

Inschrijven voor een Specialty Cursus is een geweldige manier om uw vaardigheden aan te scherpen en een aantal nieuwe dingen te leren. Continuing Education is spannend en grenzeloos.

Kies uw persoonlijke combinatie van opleiding en duikervaring om uw duikdoelen van vandaag te bereiken! Elk Specialty programma biedt u bepaalde voordelen waardoor u telkens een stap dichter bij uw ultieme duikervaring komt. Ons doel is om u voor te bereiden op het avontuur dat voor ons ligt, evenals ervoor te zorgen dat u een leuke tijd beleeft! SSI's Continuing Education Program maakt gebruik van een flexibele, menu-gebaseerde , gestroomlijnde en economische benadering. Bij SSI hoeft u zich alleen maar in te schrijven voor de speciale programma's die interessant zijn voor u. U zultvertrouwd en comfortabel worden, zodat u onafhankelijk van uw SSI instructeur kunt duiken en echt kunt genieten. Elk van onze Specialty programma's is gebaseerd op onze Diver Diamond methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting, en ervaring die nodig zijn om een bedreven duiker te worden.

SSI's ratings:

Met het volgen van een bepaald aantal SSI Specialtiesnaast de voortzetting van uw duiken, kunt u een hoger duiker ratings niveau verdienen. SSI's ratings zijn de enige ratings in de industrie die opleidings- en ervaringseisen combineren, wat bewijst dat SSI ratings echt verdiend zijn.

Het is aan u om te bepalen hoe ver u wilt gaan. En het beste van dit alles is, dat erkenning bij SSI gratis is! Maak uw specialty programma compleet met de bijbehorende SSI Specialty brevetten en ontvang de SSI Recognition Ratings:Specialty Diver, Advanced Open Water Diver, and Master Diver - gratis. SSI´s certificaten worden erkend over heel de wereld zodat uw duikervaring ongelimiteerd is.